Тіло дитини, що потонула на Київському морі, знайшли через дві доби

Тіло дитини, що потонула на Київському морі, знайшли через дві доби
Подружжя з двома дітьми на надувних матрацах віднесло в море
Фото: ДСНС

Доля чоловіка залишається невідомою, пошукові роботи тривають

У вівторок, 22 червня, близько 20:30 поблизу с. Козаровичі Вишгородського району місцевим населенням з води піднято тіло дитини, 2011 року народження, яка 20 червня зникла поблизу с. Лебедівка під час відпочинку на Київському водосховищі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

До пошукових робіт залучалося 11 осіб та чотири одиниці техніки.

Станом на 7 годину 23 червня доля чоловіка залишається невідомою, пошукові роботи тривають.

Нагадаємо, 20 червня поблизу села Лебедівка на Київщині потонули двоє осіб, одна з яких дитина, ще одна дитина померла згодом у кареті швидкої.

Подружжя з двома дітьми плавали на надувних матрацах. Раптово здійнявся сильний вітер, хвилями їх почало відносити далі від берега. На порятунок родині кинулись відпочивальники.

«Була дуже велика хвиля, майже до метра. Свідки, яких ми опитали, казали, що було чути крики, люди кликали на допомогу. Один чоловік скочив їх рятувати, коли він підійшов до матраца, то дитини не було, потім її дістали, «швидка» понад годину намагалась врятувати, але не могли», – розповів начальник водолазно-рятувального відділення Михайло Гордійчук.

Врятувати вдалося лише жінку.

«За 750 метрів від берега свідки бачили матрац вже пустий, без людей, який просто перевертався на хвилях», – додав рятувальник.

Триває пошукова операція.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: