У «Борисполі» через негоду затримуються рейси

У «Борисполі» через негоду затримуються рейси

У зв'язку зі снігом існують незначні затримки рейсів

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» попередив пасажирів про затримки на 30 хвилин рейсів, запланованих на сьогоднішній день, у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Про це УНІАН повідомила голова прес-служби аеропорту Тетяна Ярош.

«У зв'язку зі снігом існують незначні затримки, пов'язані з обливом спеціальною рідиною ПС (повітряних суден. – Ред.), до 30 хв. А так все в штатному режимі», - повідомила вона, відповідаючи на питання про затримку рейсів.

При цьому, як свідчать дані табло аеропорту, прибуття деяких рейсів значно затримується. Зокрема, два рейси зі Львова затримуються уже на понад годину. Також затримуються деякі міжнародні рейси.

Як повідомилялося, наразі у столиці уже випало 20 см снігу. У зв'язку з цим у графіку руху громадського транспорту відбулися зміни, людям доводиться штурмувати тролейбуси та автобуси.

Комунальники працюють у посиленому режимі та наполегливо просять власників транспортних засобів не залишати автівки обабіч вулиць і доріг, щоб не заважати спецтехніці оперативно прибирати проїзні частини від снігу.

Через сильний снігопад на в’їздах до столиці величезні затори. У столиці зупинився рух на лінії швидкісного трамвая. На Святошино сталася масштабна ДТП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: