У гуртожитку під Києвом масове захворювання на Covid-19

У гуртожитку під Києвом масове захворювання на Covid-19
Всім без винятку мешканцям гуртожитку медики роблять ПЛР-тести

У гуртожитку зафіксовано 38 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус

Масове захворювання на коронавірус зафіксовано в одному з гуртожитків міста Вишневе, що під Києвом. Приміщення знаходиться у приватній власності. За попередньою інформацією там проживає понад 300 людей, але точну кількість мешканців з’ясовують правоохоронці.

Про це повідомляє пресслужба Київської обласної держадміністрації.

У гуртожитку зареєстровано 38 лабораторно підтверджених випадків захворювання, серед яких 6 дітей та два летальних випадки. Всім без винятку мешканцям гуртожитку медики роблять ПЛР-тести. Наразі там запроваджено стан особливого пересування та введено посилені протиепідемічні заходи до покращення епідемічної ситуації.

Місцева влада запевнила, що терміново організує доставку харчів, ліків та засобів особистої гігієни у гуртожиток.

«Вже налагоджено взаємодію та реагування між мешканцями гуртожитку, міською лікарнею, службою екстреної допомоги та Києво-Святошинською районною лікарнею. До речі, у цій лікарні вже додатково вивільнили відділення на 65 місць для прийому хворих на коронавірус з гуртожитку», - повідомив т.в.о. голови Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Остаточна інформація про кількість хворих у цьому осередку стане відома 22 квітня ввечері, після отримання результатів тестування, яке проводить Київська обласна лабораторія. Крім того, згідно з законодавством приймається рішення про визначення на базі даного гуртожитку ізолятора.

Як повідомлялося, станом на 21 квітня, у Київській області офіційно підтверджено 356 випадків захворювання на коронавірус. За добу лабораторно підтверджено 23 нових випадків коронавірусної хвороби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: