У Києві чергова загибель дитини: дівчинка впала з балкона 14 поверху

У Києві чергова загибель дитини: дівчинка впала з балкона 14 поверху
З 14 поверху впала 13-річна дівчинка
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Поліцейські встановлюють обставини падіння дівчинки з балкона

У понеділок, 15 лютого, до столичної поліції надійшло повідомлення про падіння дівчини з висоти на вулиці Княжий Затон у Дарницькому районі столиці. На виклик негайно виїхали патрульні, слідчо-оперативна група територіального управління поліції, інспектори ювенальної превенції та лікарі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

За попередньою інформацією, 13-річна дівчинка, місцева мешканка, впала з балкона 14 поверху. Неповнолітня загинула на місці.

Слідчо-оперативна група проводить перевірку та з’ясовує деталі інциденту.

Подія належним чином зареєстрована у Дарницькому управлінні поліції. Після встановлення усіх обставин та проведення першочергових слідчих дій буде надана правова кваліфікація події.

У лютому вже було декілька випадків падіння підлітків з висоти. Так, 1 лютого у Дніпровському районі 16-річна дівчина випала з дев’ятого поверху. Дівчина була госпіталізована з закритою черепно-мозковою травмою, забоєм м’яких тканин голови, тулуба та кінцівок.

Того ж дня у Шевченківському районі 16-річна дівчина випала з п’ятого поверху. Вона з політравмою госпіталізована.

Як писав «Главком», з початку 2021 року в Україні у різних регіонах почастішали випадки самогубств серед дітей. Надзвичайно високий рівень самогубств відзначається серед дітей, що навчаються. Причини й обставини смерті у кожному випадку різні.

19 січня в Голосіївському районі столиці 12-річний хлопець випав з 15 поверху. Бригада швидкої констатувала смерть дитини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: