У Києві курсуватиме новорічний трамвай

У Києві курсуватиме новорічний трамвай

В салоні знайшлося місце ялинці та новорічним прикрасам

Скріншот з відео

На пасажирів чекають жива музика, конкурси та навіть танці

У п’ятницю на столичному Подолі курсуватиме спеціально оздоблений трамвай, де пасажирів розважатимуть музиканти, казкові персонажі та незвичайні кондуктор та водій.

На роботу цим трамваєм пасажири їхатимуть із конкурсами та серед прикрас, йдеться в сюжеті ТСН.

«Олег, Артем та Єгор – їм по 15 років, і вони машиністи дитячої залізниці. Хлопці просто обожнюють трамваї, насамперед тому, що це екологічний вид транспорту. Друзі мріють про те, щоби столицею курсував трамвай щастя, котрий приносив би радість пасажирам. Але поки що для реалізації хлопчачого проекту не знайшли грошей, тому трамвайні мрійники прикрашають вагон заради одного ранку», - зазначає ЗМІ.

Повідомляється, що в салоні знайшлося місце ялинці та новорічним прикрасам.

«Ми старалися, щоб не сердилися, щоб людям було комфортно та затишно», - кажуть хлопці. Квиток і штраф за безквитковий проїзд діятимуть такі самі, як і скрізь, але новорічного настрою від подорожі в останній робочий день року має додатися.

«Буду красива», - обіцяє весела водійка трамваю. На пасажирів чекають жива музика, конкурси та навіть танці, додають автори сюжету.

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, що запуск продажу е-квитка у Києві переноситься через техничні причини і відбудеться після свят.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: