У Києві на Подолі виявили чоловіка у крові: дорогою до лікарні він помер

У Києві на Подолі виявили чоловіка у крові: дорогою до лікарні він помер
У Києві на Подолі виявили чоловіка у крові та з побитою головою

Чоловіка у крові виявили в одному із під'їздів у Києві

Увечері 16 березня у Києві на вулиці Турівській, яка розташовується на Подолі, в під’їзді одного із житлових будинків було виявлено чоловіка, який мав явні ознаки насильства.

На жаль, дорогою до лікарні він помер.

Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що чоловік, коли його знайшли, був весь у крові та з побитою головою, відтак на місце викликали «швидку допомогу».

«Дорогою до лікарні чоловік помер. Сусіди повідомляють, що зранку вже бачили його. Наразі на місці проводяться невідкладні слідчі дії. З‘ясовуються всі обставини події«, – додають журналісти.

До слова, ресурс також опублікував відповідні фото та відео – на одному із кадрів можна побачити ніж.

Нагадаємо, що в ресторані швидкого харчування «Пузата хата» було знайдено чоловіка із перерізаним горлом

Попередньо відомо, що чоловік із дівчиною перебували у закладі. Після обіду вони рушили до виходу, однак дівчина повернулася, бо забула банківську картку. Коли ж повернулася, побачила непритомного чоловіка із ножовим пораненням шиї.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, це - мешканець столиці, 1989 року народження. За словами свідків, чоловік вийшов і кілька разів вдарив себе ножем у шию. Цю інформацію ретельно перевіряють.

Дана подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Подільського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 115 (умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією – самогубство. Причина смерті чоловіка буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: