У Києві поліцейський із ножем напав на 12-річну дівчинку

У Києві поліцейський із ножем напав на 12-річну дівчинку

Справою займається Державне бюро розслідувань

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Києві, розслідують обставини розбійного нападу на 12-річну дівчинку двома особами, один з яких виявився працівником правоохоронного органу.

Подія трапилася у четвер, 20 грудня, близько 18:00, в одному зі столичних скверів. Поліцейський відібрав у дівчинки мобільний телефон. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Під час досудового розслідування виявилося, що одним із нападників є сержант поліції Головного управління Національної поліції у Києві. Під час здійснення злочину правоохоронець перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Процесуальне керівництво здійснює Генеральна прокуратура України.

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі дії та готується оголошення підозри за ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Мама дівчинки Наталія Саргсян повідомила у Facebook, що нападники погрожували її доньці ножем, повалили на сніг і відібрали телефон. Врятували дівчинку перехожі, які затримали нападників і викликали поліцію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: