У Києві з’явиться зоополіція

У Києві з’явиться зоополіція

Над створенням зоополіції працює відомий захисник тварин

Журналістка Ярослава Коба та відомий захисник тварин Ельшан Мехтієв оголосили про амбітний проект – створення зоополіції в Києві.

Про це вони повідомили у Facebook та оголосили набір юристів, репортерів, лікарів, адміністраторів та волонтерів.

Фактично йдеться про кастинг для формування трьох екіпажів. Учасникам ініціативи обіцяють видати нагрудні реєстратори, аби вберегтися від наклепів тих, з ким їм доведеться боротися.

«Потрібні учасники АТО і спортсмени для екіпажу. Юрист - учасник виїзної групи. Репортер (бажано працюючий) відеооператор. Лікар. Адміністратори. Організатори. Волонтерство. Хто сяде в мою машину і зупинить зло?», - написав Мехтієв.

Це буде приватна ініціатива. Активісти вже працюють в форматі медичної допомоги для безпритульних тварин і з досвіду знають, що в місті багато жорстокості щодо чотирилапих.

Йдеться про юридичне обґрунтування подібної діяльності. Наразі сам Мехтієв пояснює, що діяльність подібного проекту (повністю приватного) регламентує 207 стаття Кримінального кодексу України.

«Це стаття 207 КК дозволяє притаранити мерзотника в поліцію. За присутності в машині юриста, спортсмена і репортера? Це не важко», - зазначив Мехтієв.

Згадана стаття УК регламентує підстави затримання, в тому числі й особами, не вповноваженими на це державою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: