Вибух у будинку в Голосієві: 17 постраждалих сімей отримали квартири

Вибух у будинку в Голосієві: 17 постраждалих сімей отримали квартири
Вибух газу стався в житловому будинку на Голосіївському проспекті, 70-2 минулого року

Вирішується питання про виділення квартир ще чотирьом сім'ям

На сьогоднішній день 17 сімей із 21, які постраждали під час вибуху в житловому будинку на Голосіївському проспекті, 70-2 в минулому році, отримали квартири.

Про це в коментарі 44.ua повідомив заступник глави Департаменту будівництва та житлового забезпечення Володимир Денисенко.

За його словами, в жовтні минулого року виділили понад 25 млн грн на покупку постраждалим квартир. У тому ж році Київ придбав 14 квартир для забезпечення постійним житлом людей зазначеного аварійного будинку.

«Решта 7 сімей не дали згоду на отримання квартир, запропонованих департаментом. У квітні 2018 року з міського бюджету було виділено 8,2 млн грн на покупку житла постраждалим сім'ям. А в липні-серпні департамент купив у забудовника ще дві квартири. На даний момент вирішується питання підписання ще одного договору на покупку відповідного житла», - розповів Денисенко.

Крім того, зараз тривають пошуки забудовника, який може запропонувати житлову площу, відповідну заявленим параметрам. Ці квартири запропонують чотирьом сім'ям, які досі не визначилися з отриманням квартири. Поки ці сім'ї продовжують жити в гуртожитку.

Нагадаємо, 8 липня 2017 року в Києві в Голосіївському районі біля готелю «Мир» обвалився будинок. Через вибух газу обвалилося перекриття між поверхами. У результаті вибуху в будинку загинуло двоє людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: