Бойовики на католицький святвечір обстріляли позиції сил АТО 28 разів

Бойовики на католицький святвечір обстріляли позиції сил АТО 28 разів

ЗСУ дотримуються досягнутих домовленостей стосовно дотримання режиму припинення вогню

Один український військовослужбовець отримав поранення

Протягом суботи представники ОРДЛО 28 разів обстрілювати позиції сил АТО з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, в результаті провокаційного вогню бойовиків один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО ввечері 24 грудня. 

«Починаючи з 00:00 24 грудня Збройні Сили України суворо дотримуються досягнутих домовленостей стосовно дотримання режиму припинення вогню... Зважаючи на зазначене та у разі продовження провокаційних обстрілів позицій наших військ ЗСУ будуть вимушені адекватно реагувати для запобігання втрат серед особового складу», - заявили у штабі. 

Як відомо, 21 грудня члени тристоронньої контактної групи щодо врегулюванню ситуації на сході України узгодили режим повного припинення вогню з 00:00 24 грудня на Донбасі в зв'язку з майбутніми святами.

За даними українській сторони СЦКК, станом на ранок суботи режим припинення вогню  дотримувався, однак згодом у штабі АТО повідомили, що бойовики здійснили 5 провокаційних обстрілів позицій сил ЗСУ. 

23 грудня ввечері розвідка штабу АТО повідомила, що російсько-окупаційні війська планують здійснити низку провокаційних обстрілів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: