Бойовики обстрілювали позиції українських військових біля трьох населених пунктів на Донбасі

Бойовики обстрілювали позиції українських військових біля трьох населених пунктів на Донбасі

На такі зухвалі дії російських найманців українські військовослужбовці відповідали прицільним вогнем по опорних пунктах противника

Російські окупанти від початку доби тричі обстріляли позиції українських військовослужбовців на Донбасі. Про це повідомляє штаб операції Об’єднаних сил у Facebook.

«13 квітня збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню», - йдеться в повідомленні.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» противник поблизу Пісків з напрямку населеного пункту Веселе обстріляв позиції Об’єднаних сил з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. По українських позиціях поблизу Павлополя ворог застосував станкові протитанкові гранатомети і кулемети великого калібру. Вогонь окупанти вели з напрямку населеного пункту Українське.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» російські найманці здійснили обстріл українських позицій поблизу Кримського. Там ворог застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Натиснути на зображення для збільшення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

«На такі зухвалі дії російських найманців українські військовослужбовці відповідали прицільним вогнем по опорних пунктах противника. Зберігаючи контроль над обстановкою, наші воїни змусили окупантів негайно припинити будь-яку активність. Втрати противника уточнюються», - зазначається в повідомленні.

За даними штабу, сьогодні, 13 квітня, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Нагадаємо, що минулої доби внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ отримав поранення не сумісне з життям військовослужбовець ЗСУ. Ще один наш оборонець отримав бойове ураження. Стан здоров’я воїна — задовільний.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: