Через снігопад обмежено в'їзд вантажівок до восьми міст України

Через снігопад обмежено в'їзд вантажівок до восьми міст України

В'їзд великовагового та великовантажного транспорту до столиці буде обмежено до 10:00

Для забезпечення розчищення доріг та міст від снігу обмежено в'їзд великогабаритного транспорту до Києва, Дніпра, Запоріжжя, Кропивницького, Кременчука, Миколаєва, Одеси, Херсону та на окремих ділянках доріг Запорізької, Одеської, Миколаївської та Київської областей. Про це 1 березня повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У КМДА відзначають, що в'їзд великовагового та великовантажного транспорту до столиці буде обмежено до 10:00.

Зазначається, що для розчищення доріг та надання допомоги у буксируванні окремих транспортних засобів залучено 2 тис. 413 осіб та 1 тис. 705 одиниць техніки.

«У зв'язку з посиленням вітру обмежено лоцманську проводку суден у Маріупольському, Миколаївському, Одеському, Херсонському та Южненському морських торговельних портах», – йдеться у повідомленні.

Аеропорти працюють у штатному режимі.

Водночас в «Укравтодорі» повідомляють, що в Одеській області повністю заборонили рух транспорту автомобільними дорогами.

Раніше повідомлялося, що 1 березня майже по всій території України очікується сніг, місцями з дощем. Вдень стовпчики термометра покажуть -13 градусів. Через негоду знеструмлено 174 населені пункти в десяти областях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: