Cтало відомо ім'я третього загиблого бійця вихідними на Донбасі

Cтало відомо ім'я третього загиблого бійця вихідними на Донбасі
У суботу на Донбасі загинули два українські захисники
Фото з відкритих джерел

Український військовий Герман Денис проходив службу в 74-му окремому розвідувальному батальйоні.

На Донбасі в результаті обстрілу з боку сепаратистів загинув військовослужбовець Збройних сил України Денис Герман. Про це повідомляється на сайті громадської організації Mil.in.ua.

«11 вересня в результаті артилерійського обстрілу з боку незаконних збройних формувань загинув військовослужбовець солдат Герман Денис Сергійович. Герман Денис проходив службу в 74-му окремому розвідувальному батальйоні», - йдеться в повідомленні.

Раніше на Луганщині внаслідок мінометного обстрілу 11 вересня загинув старший солдат Олексій Куленко з Кіровоградської області.

12 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, внаслідок обстрілів бойовиків по позиціях українських військовослужбовців – загинув морський піхотинець Артур Голуб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики тричі порушили режим вогню на Донбасі від початку доби в неділю, 12 вересня. Один український військовий загинув.

Раніше повідомлялося, що протягом минулої доби, 11 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

У результаті ворожого вогню двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил загинули, дев’ятеро – дістали поранення, ще один – бойове травмування. Стан здоров’я трьох захисників – середньої тяжкості, інших – задовільний.

Також протягом позаминулої доби, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Двоє військових поранені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: