Генпрокурор Молдови заявив, що до викрадення Чауса причетні державні установи України

Генпрокурор Молдови заявив, що до викрадення Чауса причетні державні установи України
Країна вже направила до української сторони декілька запитів

Молдова ідентифікувала людей, які прибули з України задля викрадення екссудді

Генпрокурор Молдови Олександр Стояногло переконаний у тому, що до викрадення колишнього судді Миколи Чауса причетні державні установи України. Наразі країна вже направила до української сторони декілька запитів й очікує на відповідь, пише Unimedia.

«Я можу сказати вам, що до цього були залучені державні установи. Ми встановили осіб, які брали участь у справі Чауса», – відзначив Стояногло.

Як відзначив генеральний прокурор, Молдова ідентифікувала людей, які прибули з України задля викрадення екссудді. Наразі країна надіслала декілька запитів нашій стороні щодо встановлення судово-позовного прохання й очікує на відповідь.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до викрадення українського судді-утікача Миколи Чауса причетні 29 співробітників державної охорони Молдови.

Також повідомлялося, що викрадення колишнього українського судді Чауса є прямим нападом на національну безпеку Республіки Молдова шляхом в'їзду в країну спеціального підрозділу іноземних служб. Про це заявив Василь Настасе, голова парламентської слідчої комісії з питань викрадення Чауса.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: