Google інвестує $1 млрд у створення нового офісу в Нью-Йорку

Google інвестує $1 млрд у створення нового офісу в Нью-Йорку
Google активно нарощує свою присутність за межами Кремнієвої долини
Скріншот: google.com

Дві будівлі у Нижньому Манхеттені будуть відкриті в 2020-2022 роках

Google, що входить в холдинг Alphabet, планує інвестувати $1 млрд в будівництво нового офісу в Нью-Йорку, йдеться в повідомленні фіндиректора компанії Рут Порат.

Дві будівлі загальною площею близько 160 тис. м², розташовані в районі Хадсон-Сквер в Нижньому Манхеттені, будуть відкриті в 2020-2022 роках.

Раніше Google придбала будівлю Челсі-Маркет за $2,4 млрд. Ці два придбання, за словами Р. Порат, допоможуть компанії подвоїти штат співробітників в Нью-Йорку з поточних 7 тис.

Google і інші компанії високотехнологічного сектору активно нарощують свою присутність за межами Кремнієвої долини. Раніше Google анонсувала появу нових офісів в передмісті Лос-Анджелеса і першого офісу в Детройті, а конкуруюча Amazon оголосила про відкриття представництв в Нью-Йорку та Західній Вірджинії.

Акції Alphabet слабо змінюються в ході попередніх торгів у понеділок. З початку року капіталізація компанії знизилася менш ніж на 1%, до $728 млрд.

Google випустила веб-додаток для малювання та створення заміток «Полотно» (Canvas), що працює прямо в Google Chrome та інших браузерах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: