Імпічмент президента. Експерт оцінила законопроект від Зеленського

Імпічмент президента. Експерт оцінила законопроект від Зеленського
Фото: Прес-служба президента України

Експерт Юлія Кириченко проаналізує проект Закону про особливу процедуру усунення президента України з поста (імпічмент), внесений Володимиром Зеленським

31 травня в прес-центрі «Главкому» пройшла прес-конференція на тему: «Імпічмент президенту. Який механізм?».

Запрошені гості: Юлія Кириченко, юрист-конституціоналіст, член правління Центру політико-правових реформ на громадських засадах, керівник проектів з питань конституційного права, член Ради Реанімаційного пакета реформ, яка проаналізує питання імпічменту президента, як можливість перетворити на процедуру, оцінка проекту Закону про особливу процедуру усунення президента України з поста (імпічмент), внесеним президентом України.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у середу, 29 травня, вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про імпічмент президента.

Проект Закону про особливу процедуру усунення президента України з поста (імпічмент) було опубліковано на сайті парламенту. Законопроект пропонує окрему процедуру імпічменту, зокрема, передбачає порядок його ініціювання, створення та діяльності спеціальної тимчасової слідчої комісії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: