Ірина Геращенко прокоментувала фото з Медведчуком

Ірина Геращенко прокоментувала фото з Медведчуком
Геращенко розповіла про те, як займалася питанням звільнення полонених
Фото з відкритих джерел

На думку нардепки Геращенко, канал 1+1 скотився до рівня ОРТ

Нардепка Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook розповіла, що їй заборонений в’їзд до Росії та розбила вщент маніпуляції каналу 1+1. Також вона прокоментувала фото із одіозним Віктором Медведчуком.

«Я чекаю заручників на борту президентського літака, яким маємо забрати бранців (зараз це називають піаром). І спустилася з трапу обняти пана Юрія (йдеться про полоненого, – ред.). Вже тоді він був смертельно хворий, я пишаюся тим, що нашій команді вдалося вирвати його з тюрми», підкреслила Геращенко.

На претензію щодо фото, яке демонструвалося у студії 1+1 Антоном Геращенком, нардепка відповіла, що це класичні стандарти та маніпуляції цього телеканалу.

«1+1 мало чим відрізняється від ОРТ. Так, я спілкувалася з токсичними людьми в Мінську, аби звільняти наших. Але за своїми моральними якостями вони мало відрізняються від тих, хто вчора були в студії Плюсів», – висловилася пані Геращенко.

«На ефірі мені дорікнули звільненням заручників, роботою в гуманітарній групі ТКГ, де був Медведчук, роботою з проукраїнськими президентами Ющенком і Порошенком, перебуванням в «Європейській Солідарності» і… футболкою «Героям Слава!» Її може носити лише Зеленський. Як і зустрічати заручників. Якщо це робимо ми це гра і піар. Як це витримала? Я пам’ятала, через що пройшли і що витримали дружини і мами заручників. І самі заручники. Бо всі п'ять років була з ними на контакті і жила їх звільненням», – висловилася Геращенко, підкресливши, що в студії не було нікого від влади, хто обізнаний у цій темі.

Геращенко також додала, що після того, як дрон 1+1 почав літати над її будинком, вона зареклася не ходити на цей канал. «Але тема заручників наскільки чутлива і важлива для країни, що я, попри розуміння всіх маніпуляцій цієї програми, пішла. Захистити роботу великої команди людей, яка за п’ять років звільнила більше 3000 українців. Подякувати в прямому ефірі всім, хто пережив полон. Говорити про їх соціальний захист», – наголосила Геращенко.

Жінка підкреслила, що це був її останній похід в студію 1+1. «Цей канал вже двічі вибачався перед українцями за брехню і маніпуляції. Перед Віктором Ющенком за «ваша дружина американка». Перед Майданом. Я мала честь працювати з лідером опозиції Віктором Ющенком, коли Плюси жили за темниками Медведчука. Безмежно шаную Віктора Андрійовича та пані Катерину, які вистояли після всього бруду», написала Геращенко.

Депутатка підкреслила, що тоді команді Ющенка вдалося вистояти серед брехні та виграти президентські вибори. «А Плюси сьогодні скотилися в 2002-2004», – акцентувала увагу Ірина Геращенко.

Додамо, що нещодавно до студії програми «Право на владу» на каналі «1+1» 25 березня принесли двері будівлі Офісу президента, які було пошкоджено під час протестів 20 березня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: