Карикатурист поцілив «у яблучко» роботою про Путіна та його статтю (фото)

Карикатурист поцілив «у яблучко» роботою про Путіна та його статтю (фото)
Путін вважає, що мало не весь пострадянський простір – це його територія
Фото з відкритих джерел

Стаття Путіна «Про історичну єдність росіян та українців» і досі в епіцентрі жвавих дискусій

У Росії та Україні обговорюють статтю Володимира Путіна про відносини двох країн. Карикатурист Сергій Йолкін іронічно обіграв ситуацію, показавши, що завдяки президенту Росії список цілей «справжнього чоловіка» поповнився. Остання карикатура, яку опублікував DW, яскраве тому свідчення.

Політики та дипломати обговорюють чи-то стратегічні плани, чи-то марення Путіна, який вважає, що мало не весь пострадянський простір – це його територія, де можна почуватися богом та робити абсолютно все, що заманеться.

Фото: Сергій ЙолкінФото: Сергій Йолкін

Йолкін підколов диктатора та його прибічників, наголосивши карикатурою, що написання таких серйозних статей є важливим доповненням до стандартного набору справжнього чоловіка: посадити дерево, побудувати дім, виростити сина. А як щодо написати статтю про геополітику?

Стаття президента Росії Володимира Путіна «Про історичну єдність росіян та українців» і досі в епіцентрі жвавих дискусій як в Росії, так і в Україні. У статті, що на сайті Кремля презентована російською та українською мовами, Путін переконує, що два народи єдині, а їхній дружбі історично намагається завадити Захід.

Російський диктатор говорить про історію Давньої Русі та твердить, що «назва «Україна» тоді використовувалася частіше у значенні «окраїни».

На офіційному сайті Кремля 12 липня опублікували статтю «про історичну єдність росіян та українців». Автором статті обсягом майже 40 тисяч символів зазначений президент РФ Володимир Путін.

Нагадаємо, що статтю російського президента Володимира Путіна включили в якості однієї з обов’язкових тем на заняттях з військово-політичної підготовки в армії Росії.

Додамо, що нещодавно Сергій Йолкін оперативно відреагував на статтю Путіна, розмістивши в Instagram влучну роботу, де зобразив Путіна закривавленим художником, який сам пише історію.

Раніше Йолкін поглузував з Путіна, показавши, що главу країни-агресорки начебто оточили з усіх сторін вороги.

Також Сергій Йолкін висміяв страх російського диктатора перед опозиціонером Олексієм Навальним.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: