Корбан: Дніпровська команда – нерозривна

Корбан: Дніпровська команда – нерозривна
Зібрання прихильників «Українського об’єднання патріотів – УКРОП»

Керівник Дніпропетровської обласної організації УКРОПу Геннадій Корбан розповів, як «Дніпровська команда» зупинила російську агресію в Україні

Дніпровська команда, яка 2014-го року зупинила російську навалу в Україні, є нерозривною. Про це 18 листопада, під час загального зібрання прихильників «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» в Дніпрі, заявив керівник Дніпропетровської обласної організації УКРОПу Геннадій Корбан. На заході були присутні близько тисячі делегатів з усієї України та з-за кордону. 

Геннадій Корбан виступив у режимі скайп-конференції. Керівник Дніпропетровської обласної організації УКРОПу наголосив, що без вирішення внутрішніх проблем партія не зможе рухатися далі. А зустріч прихильників у Дніпрі провели для того, щоб не дозволити нинішньому керівництву УКРОПу «розкидатися» членами партії.

«Владу захопили інтригани, які не поділяють справжніх цінностей партії. Я не дозволю нікому «розмазувати» і розривати нашу Дніпровську команду, яка була спочатку і яка захистила країну. Нинішнє керівництво партії повністю завалило організаційну роботу, роботу секретаріату. Вони сприяють конфліктам і прибирають неугодних», – зазначив Геннадій Корбан.

У свою чергу один із учасників зібрання, керівник міського УКРОПу в Дніпрі Олександр Санжара нагадав, як у грудні минулого року були підроблені документи та, неодноразово, – підпис Геннадія Корбана. Згодом це призвело до зміщення Геннадія Корбана з посади очільника політради партії та обрання на його місце Дениса Борисенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: