Куди зникли 9 кг кокаїну? МВС та СБУ потрапили у конфуз (фото)

Куди зникли 9 кг кокаїну? МВС та СБУ потрапили у конфуз (фото)
Міжнародний канал контрабанди перекрито на Одещині
Фото: МВС

На Одещині прикордонники викрили міжнародний канал контрабанди кокаїну до ЄС

Міністерство внутрішніх справ та Служба безпеки України вчора повідомили про виявлення крупної контрабанди кокаїну. Але у дописах на цю тему, розміщених у соціальних мережах відомства вказали різну вагу однієї і тієї ж партії наркотику.

За даними МВС, мова йде про 54 кілограми, за даними СБУ – 45 кілограмів. На невідповідність цифр, які характеризують вагу затриманого вантажу кокаїну, звернули увагу користувачі мережі. 

Зокрема, Віталій Рождаєв у Facebook жартома написав що така розбіжність – це наслідок преміальних, які отримали ті, хто затримав вантаж. 

Як вчора повідомляв Главком, в Одеській області прикордонники викрили міжнародний канал контрабанди кокаїну до Євросоюзу. Про це йшлося  на сайті МВС.

Наркотики прибули в Україну до «Морського порту Південний» з Еквадору у контейнері з вантажем фруктів.

Кокаїн, вагою 54 кг, був розфасований у 46 брикетах та захований у вентиляційних люках контейнеру. Орієнтовна вартість вилучених наркотиків на чорному ринку сягає 12 мільйонів доларів США.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Детальніше читайте тут: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: