Лещенко назвав замовників і організаторів квартирного скандалу

Лещенко назвав замовників і організаторів квартирного скандалу

Лещенко запевняє, що за ним стежили

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко заявляє, що замовниками та організаторами скандалу навколо купівлі ним квартири є його вороги з БПП та «Народного фронту». Про це він заявив в інтерв’ю виданню «Страна».
За словами Лещенко, вороги стежили за ним. «Вже очевидно, що моніторили все: пересування, телефон. Інформація про покупку з'явилася через дві години після того, як відповідну довідку (про те, що угода закрита, власність зареєстрована) отримав мій представник. Договір купівлі тут же з'явився в інтернеті з подачі людей, близьких до депутата Сергія Пашинського. Підбурювачами теми були люди, близькі до Арсена Авакова, Миколи Княжицького», - заявив нардеп.
Він вважає замовником скандалу президента Петра Порошенка. «Кажуть, президент залишився дуже задоволений роботою своїх ботів і продажних «лідерів громадської думки» і кілька днів перебуває в тріумфальному настрої через те, що у нього з'явилася можливість мене атакувати, нейтралізуючи таким чином викриття на адресу корупціонерів з його оточення. Адже невипадково кампанію по мені супроводжували цинічні корумповані кола, в першу чергу з «Народного фронту» і БПП. У моїх опонентів було все: відео з банку, інформація про купівлю-продаж квартири - вже через кілька годин після завершення операції, а також інформація про задекларовані доходи з 1998 року. При тому, що навіть мені податкова відмовилася давати таку інформацію про мої ж доходи, обмежившись даними з 2009 року», - розповів Лещенко.

Раніше стало відомо про те, що Сергій Лещенко купив квартиру в новобудові в центрі Києва загальною площею 192 кв. м, про що свідчить довідка з держреєстру майнових прав на нерухоме майно. Вартість квартири становить близько 7,5 млн грн. Сам Лещенко пояснює, що займався підприємництвом і заробляв до 50 тис. дол. на рік, хоча в деклараціях цих даних немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: