Лідер «євробляхерів» на знак протесту спалив свій Land Rover

Лідер «євробляхерів» на знак протесту спалив свій Land Rover
Олег Ярошевич спалив свій автомобіль
Фото: Скріншот

Олег Ярошевич, як і обіцяв, спалив власне авто

Керівник ГО  «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич спалив свій Land Rover на знак протесту проти ухвалених сьогодні Верховною Радою України законів щодо розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації.

Свій вчинок він транслював на своїй сторінці у Facebook.

«Коли я заявив на нашій акції про те, що спалю свій Ленд Ровер, якщо не проголосують нашу правку - це не був популізм чи піар! Це була свідома заява лідера, який розуміє, що для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500€, дешевше спалити своє авто ніж його купити та розмитнити за прийнятими сьогодні законами! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю своє авто!», - написав він.

Раніше, Ярошевич пообіцяв спалити свій автомобіль у разі, якщо Верховна Рада прийме закони про доступне розмитнення без необхідних поправок.

Нагадаємо, 7 листопада власники автомобілів на європейських номерах частково перекрили вулиці у центрі Києва. Акція проходила біля будівель Верховної Ради та Кабінету міністрів. Автомобілісти вимагають від уряду лібералізації розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією.

8 листопада акція протесту власників автомобілів на єврономерах біля Верховної Ради продовжилася.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: