Мати «бойовика» розповіла про долю сина, який став «гарматним м'ясом» для Росії (відео)

Мати «бойовика» розповіла про долю сина, який став «гарматним м'ясом» для Росії (відео)
Російські експерти постійно запевняли, що в Україні насправді «внутрішній конфлікт», «громадянська війна»
Фото з відкритих джерел

Москва готувала бійців для відправлення в Україну тоді, коли активна фаза конфлікту на Донбасі ще не настала

Мати бойовика Дмитра Долгих, який загинув, розповіла, що її син ще навесні 2014 року проходив військову підготовку в Росії. Про це інформує в Youtube Денис Казанський.

Автор розповів, що нещодавно російський військовий кореспондент Юрій Котенок опублікував інтерв'ю матері загиблого терориста так званої «ДНР». У ньому жінка відверто розповіла історію свого сина.

Мати бойовика зазначила, що її син ще на початку травня 2014 року пройшов військову підготовку в Росії, на військовій базі ПВК «Вагнера» в Молькіно, що в Краснодарському краї. Згодом Дмитра Долгих відправили до Слов'янська, до офіцера ФСБ Ігоря Гіркіна. Найманець майже одразу загинув під Ямполем 19 червня 2014 року.

Тобто Москва готувала бійців для відправлення в Україну тоді, коли активна фаза конфлікту на Донбасі ще не настала.

Водночас російські політики та експерти запевняли, що в Україні насправді «внутрішній конфлікт», «громадянська війна», до яких Росія не має жодного стосунку.

Додамо, що відтепер 4 червня в Україні будуть вшановувати на державному рівні в Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії – пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: