Майже сотня рятувальників локалізувала масштабну пожежу на Прикарпатті

Майже сотня рятувальників локалізувала масштабну пожежу на Прикарпатті
Пожежа у Калуші спалахнула близько 21:00

Пожежу у Калуші на території ТОВ «Карпатнафтохім» локалізовано

У суботу пізно ввечері співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій локалізували пожежу, яка виникла на Олефіновому заводі «Карпатнафтохім» у Калуші Івано-Франківської області.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

«12 січня о 23:48 пожежу у м. Калуш на території ТОВ «Карпатнафтохім» локалізовано. До гасіння залучено 90 чоловік особового складу  та 18 одиниць техніки ДСНС», - йдеться у повідомленні.

В Івано-Франківському обласному управлінні ДСНС додають, що станом на 23:00 за інформацією керівника об’єкту орієнтовний час вигорання залишків продукту становитиме близько 2 годин.

На місці було створено штаб пожежогасіння, в склад якого увійшли представники інженерно-технічного складу об’єкту.

Нагадаємо, у суботу ввечері, 12 січня, на Олефіновому заводі ТОВ «Карпатнафтохім» у Калуші Івано-Франківської області сталася масштабна пожежа.

Інженерними персоналом об'єкту було перекрито засувки та призупинено подачу пірогазу в установки. Підрозділи ДСНС здійснювали заходи по охолодженню поруч розташованих об'єктів.

У ДСНС повідомляли, що жертв та постраждалих внаслідок інциденту на Олефіновому заводі немає.

Як відомо, «Карпатнафтохім» виробляє етилен, поліетилен, вінілхлорид, каустичну соду, хлор і суспензійний ПВХ. З 2012 по 2017 рік завод не працював через проблеми зі збутом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: