Мер Дніпра пригрозив церквам відключити воду і світло за порушення карантину

Мер Дніпра пригрозив церквам відключити воду і світло за порушення карантину
Міський голова Дніпра Борис Філатов

Філатов попередив, що церквам «варто чекати скасування документів за землю і будь-яких дозволів на реконструкцію»

Міський голова Дніпра Борис Філатов пригрозив відключити воду і світло церквам, якщо священнослужителі не будуть дотримуватися карантину через коронавірус.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Мене тут прес-служба просить написати пафосне звернення, щоб на Великдень всі залишалися вдома. Але у мене немає слів…Все, що влада хотіла вам (священникам — ред.) сказати, вам було сказано на зустрічі в єпархії 9 квітня. Я так зрозумів, що деякі не почули», — написав він.

Філатов наголосив, що, крім штрафів від поліції і кримінальних справ, вони отримають «весь комплекс заходів від міської влади».

«Хочете сидіти без води і світла, з закладеними дверима і перекопаними дорогами? Ми вам все це забезпечимо. І не допоможе вам ніхто. Ні мої прекрасні відносини з Владикою Іринеєм, ні депутатське лобі, ні сам Господь Бог», — уточнив мер.

Також, за словами Філатова, церквам «варто чекати скасування документів за землю і будь-яких дозволів на реконструкцію».

.jpg_82

Нагадаємо, станом на 9:00 14 квітня в Україні 3372 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 98 летальних, 119 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 270 нових випадків. В Івано-Франківській  області зареєстровано  332 випадки Covid-19, 26 людей померли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: