На Харківщині поліція розшукує вбивцю 15-річної школярки

На Харківщині поліція розшукує вбивцю 15-річної школярки

Невідомий згвалтував дитину

Перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, який перебуває на Харківщині із робочим візитом, заявив, що оперативно-розшукові заходи поліції щодо розслідування кримінального провадження за фактом згвалтування та вбивства 15-річної дівчинки, повинні бути посилені.

«Цей зухвалий злочин має бути розкрито, і особа, яка вчинила його, повинна відповісти за це перед законом. Ми вдячні будь-якій підтримці громадськості, жителів райцентру, волонтерів, небайдужих громадян», - заявив Аброськін, якого цитує Відділ комунікації поліції Харківської області.

Зазначається, що Аброськін заслухав результати роботи харківської поліції щодо розкриття резонансного злочину. На нараді були присутні начальник Департаменту карного розшуку Національної поліції Сергій Тіхонов, начальник поліції в Харківській області Олег Бех, працівники карного розшуку, слідчого управління, експерти.

«Кожного дня ми будемо заслуховувати результати і коригувати напрямки нашої роботи, щоб найшвидше вийти на слід зловмисника», - підкреслив перший заступник голови Нацполіції.

У Харківському районі поліцейські встановлюють обставини загибелі 15-річної дівчинки. Про це інформує відділ комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, про зникнення доньки ввечері 2 листопада заявила в поліцію мешканка селища Бабаї. До пошуків дитини був залучений весь особовий склад районної поліції.

Тіло дівчинки було виявлено в лісосмузі в селищі Покотилівка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: