На Харківщині сталася смертельна ДТП за участі поліцейського авто

На Харківщині сталася смертельна ДТП за участі поліцейського авто
На Харківщині поліцейські з’ясовують обставини ДТП
Фото: Нацполіція

Внаслідок аварії загинув 25-річний чоловік, двоє учасників дорожньо-транспортної пригоди у тяжкому стані

На Харківщині поліцейські з’ясовують обставини ДТП за участю службового транспорту. Внаслідок аварії загинув 25-річний чоловік, двоє учасників дорожньо-транспортної пригоди у тяжкому стані госпіталізовані до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Аварія сталася 9 червня близько 18:40 у провулку Залікарняному в місті Ізюм. За попередніми даними, 25-річний водій автівки «BMW» виїхав на зустрічну смугу руху, у результаті чого допустив зіткнення із службовим автомобілем Ізюмського відділу поліції під керуванням 32-річного працівника групи реагування патрульної поліції.

Внаслідок події водій «BMW» від отриманих травм помер, 24 та 25-річні пасажири даної автівки у тяжкому стані госпіталізовані до лікарні.

На даний час огляд місця події слідчо-оперативною групою триває. Вирішується питання щодо внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Заступник начальника ГУНП в Харківській області Сергій Чиж особисто виїхав до міста Ізюм для з’ясування та ретельного вивчення усіх обставин події. Також начальник слідчого управління обласного главку поліції відвідав потерпілих у лікарні.

Нагадаємо, що у суботу 9 червня у Запоріжжі під час руху зіткнулись три автомобілі: ВАЗ 2110, Рено та ВАЗ 2108. 

На жаль, внаслідок ДТП, загинули чоловік та жінка, які знаходились в автомобілі ВАЗ 2108. Тіла загиблих співробітники МПК «Кобра» та рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання вилучили з понівеченого авто.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: