Першим заступником голови Закарпатської ОДА призначають людину з кримінальним минулим

Першим заступником голови Закарпатської ОДА призначають людину з кримінальним минулим
Мирослав Білецький
Фото: Новини Закарпаття

Кандидат на посаду був засуджений за бійку в одному з місцевих кафе на Виноградівщині

Серед заступників нового голови Закарпатської ОДА є людина із судимістю. На це звертають увагу місцеві ЗМІ. Мова йде про кандидата на посаду першого заступника Мирослава Білецького.

За словами очільника облдержадміністрації Анатолія Полоскова, Білецький «блискуче пройшов всі співбесіди і кадрову комісію, і отримав погодження від керівництва Офісу Президента на призначення першим заступником!» 

Однак, відомо, що у 1999 році Білецький був засуджений за бійку в одному з місцевих кафе. Згідно судового вироку, бійку кваліфікували як хуліганські дії: завдані легкі тілесні ушкодження, використаний кастет або інший тупий предмет, а також підручні засоби, а також зламані двері та замки, викрадений алкоголь з бару та розбите авто.

Також у справі йдеться про вимагання грошей у доларах та погрожування газовим балоном.

Раніше на Закарпатті поліція піймала пʼяного начальника митниці на «Теслі»

Перевіряючи документи патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп'яніння, однак проходити тест він відмовився у присутності 2-х свідків, через що на нього було складено протокол за ч. 1 ст. 130 ККУ, тобто керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та постанову за перетин суцільної смуги дорожньої розмітки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: