Нацгвардійці затримали під Маріуполем російського бойовика

Нацгвардійці затримали під Маріуполем російського бойовика
Правоохоронці затримали 67-річного уродженця Єнакієвого
Фото: МВС

Чоловік їхав рейсовим автобусом до Світлодарська

Співробітники Нацгвардії затримали на одному з блок-постів під Маріуполем чоловіка, який підозрюється причетності до незаконних збройних формувань «ЛНР» і «ДНР». Бойовик прямував рейсовим автобусом до Світлодарська. Про це повідомляє пресцентр МВС.

Зазначається, що 67-річний уродженець Єнакієвого їхав рейсовим автобусом до Світлодарська. На одному з блок-постів в районі Маріуполя його затримали співробітники Нацгвардії.

На місце була викликана слідчо-оперативна група Маріупольського відділення поліції.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 1 ст. 260 КК України (створення військових форм не передбачених законами України або участь у їх діяльності).

До слова, сьогодні СБУ затримала в Києві терористку «Ісламської держави».

Також днями ексватажок «ДНР» зробив приголомшливе зізнання, чому Росії потрібна війна на Донбасі. Олександр Ходаковський говорить про те, що нібито кількість російського населення останніми роками швидко скорочується, і Путін хоче «відкусити» ще один шматок України, щоб покрити ці втрати.

Росія фіксує за собою окуповані території України, дозволяючи мешканцям ОРДЛО голосувати на російських виборах. Про це розповів журналіст Роман Цимбалюк, який вже багато років працює в Москві.

Раніше український блогер та журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Youtube проаналізував нещодавні заяви одного із депутатів Держдуми Олександра Шеріна, який заявив, що слід діяти на випередження та напасти на Україну, щоб у майбутньому вона не атакувала Росію.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: