Навальний без свідомості, його підключили до апарату ШВЛ

Навальний без свідомості, його підключили до апарату ШВЛ
Олексій Навальний перебуває в лікарні міста Омськ у важкому стані 

До лікарні викликали поліцію

Російського опозиціонера Олексія Навального, якому стало погано під час перельоту до Москви, у лікарні Омська підключили до апарата штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Про це у своєму мікроблозі у Twitter повідомила його прессекретар Кіра Ярмиш.

«Олексій як і раніше без свідомості, його підключили до апарата штучної вентиляції легенів. У лікарню на нашу вимогу викликали поліцію», - повідомила вона.

Російські ЗМІ також повідомляють, що Навальний перебуває у тяжкому стані в токсікореанімації Омської лікарні швидкої медичної допомоги № 1, про що повідомив головлікар ЛШМД Олександр Мураховський.

«У тяжкому стані перебуває», - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, 20 серпня у російського опозиціонера Олексія Навального виявили токсичне отруєння під час перельоту з Томська в Москву. Літак екстрено сів в Омську, Навального госпіталізували. 

Це не перший раз, коли здоров’я Навального псується через отруєння. Наприкінці липня минулого року російському опозиціонеру стало погано під час відбування адміністративного арешту в московському спецприймальнику. 

28 липня 2019 року його госпіталізували і поставили діагноз «контактний дерматит». На наступний день відправили назад під варту. Опозиціонер припустив, що його міг отруїти хтось сторонній, хто потрапив в його камеру, це тоді допустив й особистий лікар опозиціонера.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: