Окупанти віддали тіло українського військового, який днями зник на Донеччині

Окупанти віддали тіло українського військового, який днями зник на Донеччині
Наразі не відомо, що трапилось із військовим і як він заагинув 
Фото з відкритих джерел

На Донеччині за невідомих обставин зник боєць, а через три дні його тіло повернули окупанти

У минулу суботу, 3 квітня, на Донбасі зник один з військовослужбовців Збройних сил України. Сьогодні бойовики віддали його тіло українським військовим. Про це повідомляє пресслужба 10-й гірничо-штурмової бригади ЗСУ в Facebook.

Зникнення військового помітили в суботу ввечері. Зброї при собі у нього не було. У місці зникнення військовослужбовця слідів бою не було виявлено.

«Командування частини негайно прийняло рішення почати пошуки військовослужбовця, але першочергові пошукові заходи не дали позитивного результату. Про факт зникнення військовослужбовця повідомили всі відповідні служби», - йдеться в повідомленні.

Що сталося з військовим точно не відомо.

«Розглядаються різні версії, в тому числі: втрата орієнтування і навіть викрадення. Про те, що саме сталося, можна буде міркувати тільки після встановлення всіх обставин події», - йдеться в повідомленні.

У вівторок, 6 квітня, представники бойовиків провели процедуру передачі тіла загиблого військовослужбовця бригаді.

У бригаді зазначили, що представники російсько-окупаційних військ поширюють інформацію про те, що військовий загинув нібито від 4 квітня в результаті бойового зіткнення біля селища Шуми.

«Яскравий приклад нехтування моральними принципами знову продемонстрували представники російсько-окупаційних військ», - йдеться в повідомленні.

За даними ЗМІ бойовиків, українські військові нібито зробили спробу проведення розвідки мінно-вибухових загороджень перед позиціями окупантів в районі населеного пункту Шуми.

«Наші захисники були змушені застосувати штатне озброєння, не заборонене мінськими домовленостями. В ході швидкоплинного бою військовослужбовці Збройних сил України відступили на свої позиції», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що тіло українського військового нібито сапери виявили на ділянці мінного поля.

Нагадаємо, від початку квітня на Донбасі загинуло вже п’ятеро українських військових. Зокрема, сьогодні, 6 квітня, біля Невельського загинув командир взводу Володимир Шпак із Чернігова.

Також 6 квітня від підриву в авто в районі села Степне на Донеччині загинув солдат 1 отбр Максим Стеблянко.

3 квітня під Шумами на Донеччині підірвався сержант Сергій Сулима з 10-ї гірсько-штурмової бригади.

5 квітня від кульового поранення поблизу Авдіївки на Донеччині загинув військовослужбовець 72 омбр солдат Владислав Мороз.

5 квітня смертельне кульове поранення отримав молодший сержант Віктор Гелебрант із 92-ї окремої механізованої бригади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: