Оперативні дані МОЗ. В Україні зросла смертність від коронавірусу

Оперативні дані МОЗ. В Україні зросла смертність від коронавірусу

В Україні зросла кількість заражених коронавірусом

Фото: Чернівецька ОДА

В Україні також фіксують зростання динаміки зараження коронавірусом

Станом на 9 ранку 14 травня в Україні зафіксовано 422 нових випадків захворювання на Covid-19. Померло від коронавірусу минулої доби 17 людей, тоді як минулої доби летальних випадків було 14. Як повідомляє система моніторингу поширення коронавірусу РНБО України, в Україні з початку епідемії підтвердили 16 847 випадків захворювання. 

Слід зазначити, що днем раніше в Україні на коронавірус захворіли 402 людини. При цьому, наголошують у МОЗ, днем раніше одужала значна кількість пацієнтів - 343.

На сьогоднышный день кількість людей, які одужали (427), вперше перевищила кількість людей, у яких за добу підтвердили Covid-19 (422).

Найбільша кількість підтверджених випадків у Чернівецькій області — 2516 та у Києві — 2012. А найменше підтверджених випадків у Луганській (42) та Чернігівській областях (84).

За добу нових випадків не виявили у Луганській, Полтавській та Херсонській областях.

Зазначимо, що у Всесвітній організації охорони здоров’я попередили, що про завершення пандемії коронавірусу оголосять не скоро. За даними Університету Джонса Гопкінса, в світі з початку епідемії коронавірусом заразилися 4,3 млн осіб. Від інфекційної хвороби Covid-19, викликаної новим коронавірусом, померли майже 300 тисяч осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: