Освячені паски поштою. Новий карантинний лайфхак

Освячені паски поштою. Новий карантинний лайфхак
Укрпошта запускає безкоштовну доставку освячених пасок

Вартість пасок буде 30 і 50 гривень, а доставка «Укрпоштою» буде безкоштовною

Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський запропонував замовити поштою освячені паски додому.

Про це Смілянський повідомив  у Facebook.

«Зовсім скоро настануть святкові Великодні дні, які будуть особливими в умовах карантину. Вперше, за довгі роки, у багатьох поруч не буде рідних, які привезуть великодній кошик, і не працює транспорт, щоб легко без ризику для здоров'я можна було купити його собі самому. Тому Укрпошта, спільно з нашими партнерами, Київським хлібозаводом, пропонує зберегти своє здоров'я, нікуди не ходити, а замовити паску додому, не позбавляючи себе свята навіть у таких складних умовах», - написав він.

За його словами, вартість пасок буде 30 і 50 гривень (300 і 450 грам), а доставка «Укрпоштою» буде безкоштовною.

«Представники православної і греко-католицької церков обіцяють допомогти нам в освяченні пасок (я в курсі що не зовсім по канонам), щоб дати можливість особливо людям в групі ризику, все-таки залишитися вдома в Великодній день», - зазначив Смілянський.

Замовити паску можна на сайті  «Укрпошти» (https://www.ukrposhta.ua/ua/bezpechnii-velikden-z-ukrposhta), за телефоном 0 800 300 545 або через листонош.

«Ми приймаємо до кінця дня 12 квітня, щоб встигнути доставити навіть в найвіддаленіші села нашої країни до 18 квітня. Якщо якісь фонди хочуть взяти участь в оплаті замовлених пасок - пишіть сюди або на [email protected]», - пояснив генеральний директор «Укрпошти».

До слова, «Укрпошта» з 1 квітня 2020 року запускає послугу прискореної міжнародної доставки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: