Педагоги мають вакцинуватися до вересня – Міністерство освіти та науки

Педагоги мають вакцинуватися до вересня – Міністерство освіти та науки
Про вакцинацію дітей поки не йдеться
Фото з відкритих джерел

Елементи дистанційного навчання так чи інакше будуть застосовуватися під час нового навчального року

Міністерство освіти та науки розраховує, що до 1 вересня більшість педагогічних працівників зроблять щеплення проти Covid-19. Про це сказала заступниця міністра освіти та науки Любомира Мандзій, пише Укрінформ.

«Ми розраховуємо, що більшість педпрацівників будуть провакциновані до 1 вересня, це дозволить почати навчання у закладах освіти без дистанційних процесів. Але все це залежить від епідемічної ситуації», – сказала Мандзій.

Елементи дистанційного навчання так чи інакше будуть застосовуватися, Міністерство освіти та науки розширюватиме Всеукраїнську школу онлайн, більше використовуватиме змішаний формат навчання.

Стосовно можливості щеплення проти Covid-19 дітей віком від 12 років, заступниця міністра зауважила, що рішення про залучення тих чи інших категорій громадян до кампанії вакцинації залежить від МОЗ.

«Поки що діти не підпадають під вакцинацію. Будемо мати рекомендації МОЗ – тоді будемо вести бесіди з батьками», – пояснила Любомира Мандзій.

Нагадаємо, деякі школи в Україні почали реформуватись, скасувавши навчання в 10-11 класах. Через це батьки почали бити на сполох, адже не знають, де навчатися їхнім дітям.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: