«Рюкзаки Авакова». ЗМІ оприлюднили ім’я ключового свідка

«Рюкзаки Авакова». ЗМІ оприлюднили ім’я ключового свідка
Заступник міністра оборони Олег Шевчук
Фото: Міністерство оборони

Ключовиймсвідком у гучній кримінальній справі виявився заступник міністра оборони

Близько півтора місяців тому у справі «рюкзаків Авакова» з'явився спроможний свідок. Ним виявився заступник міністра оборони Олег Шевчук, який нині є виконуючим обов’язки відстороненого через розслідування НАБУ заступника міністра оборони Павловського. Про це пише dt.ua.

«Блискуча пам'ять і комунікабельність Шевчука, який раніше трудився в системі закупівель МВС, збагатили слідство і прокурорів САП додатковими відомостями, які, очевидно, і дозволили Назару Холодницькому через пару тижнів підняти питання про сина Авакова і «рюкзачну» схему на спільному з НАБУ засіданні», - ідеться в статті тижневика.

Як зазначає видання, минулої суботи з підписами і печатками спецпрокуратур детективи вирушили в суд за ордерами. А в понеділок вже з готовими і по честі оформленими підозрами - за трьома адресами обвинувачених. «Як стверджують джерела в НАБУ, такої бюрократичної розкоші з боку спецпрокуратур їм ще зустрічати не доводилося», - ідеться в статті.

Як повідомляв «Главком», у середу, першого листопада ввечері суд відпустив Авакова-молодшого під особисте зобов’язання у справі про розкрадання державних коштів. Він має здати паспорти та носити електронний браслет.

Водночас прокурор САП після суду визнав, що для сина Авакова не вистачає електронного браслета.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про те, що його син доведе свою невинуватість у суді.

Читайте також: «Герой» тижня – Олександр Аваков. Штрихи до портрета

Як Аваков впливав на справу проти свого сина. Оприлюднено нові деталі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: