Поліція розглядає п’ять версій самогубства льотчика Волошина

Поліція розглядає п’ять версій самогубства льотчика Волошина
Владислав Волошин

Наразі вже встановлено коло осіб, які допитуються чи будуть допитані найближчим часом

Слідчі розглядають п'ять версій у справі про вчинення самогубства виконуючим обов’язки керівника Миколаївського аеропорту, учасником АТО Владиславом Волошиним.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Миколаївській області.

«Розглядаються п’ять версій вчинення злочину – самогубство у стані душевного хвилювання, самогубство, скоєне у зв’язку з професіональною діяльністю на посаді в.о. директора, самогубство через взаємовідносини у родині, самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби у ЗСУ та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі вже встановлено коло осіб, які допитуються чи будуть допитані найближчим часом.

Також повідомляється, що у ході розслідування справи призначені й проводяться судово-медична, судово-хімічна, комплексна молекулярно-генетична-вибухотехнічна, психологічно-психіатрична посмертна, імунологічна та комплексна судова експертизи (дактилоскопічна, балістична, хімічна).

Раніше голова Миколаївської обладміністрації Олексій Савченко прокоментував смерть Волошина.

Водночас в аеропорту Миколаєва заявили, що голова облдержадміністрації тиснув на Волошина.

До слова, відсторонений міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич не пов'язує самогубство керівника аеропорту, відомого бойового льотчика, героя війни на Донбасі Владислава Волошина із інформацією про можливі тендерні оборудки

Як відомо, 18 березня у Миколаєві вчинив самогубство 29-річний в.о. директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислав Волошин.

Він не залишив передсмертної записки і не повідомив медикам «швидкої» причини свого вчинку, хоча на момент їх приїзду був живим. Але є переписка з телефону Волошина, де він згадував своє призначення, перевірку в аеропорту і заявляв про намір вчинити самогубство.

Також журналіст розповів про останні дні життя Волошина перед самогубством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: