Поліція відпустила раніше затриманого догхантера, надавши охорону

Поліція відпустила раніше затриманого догхантера, надавши охорону
Олексій Святогор

Оголошеного в розшук догхантера Олексія Святогора відшукали волонтери

Столична поліція відпустила відомого догхантера Олексія Святогора, затриманого 7 червня, надавши при цьому охорону. Про це повідомив журналіст Андрій Капустін.

За його словами, це сталося після того, як оголошеного в розшук догхантера знайшли волонтери і «буквально змусили правоохоронців затримати шкуродера і відвезти до райвідділу».

«В Шевченківському РВВС, розшукованого фігуранта кримінальної справи, за якою світить до 8 років позбавлення волі, спокійно відпустили до понеділка додому. Тому що поліцейські не «могли знайти» слідчого суддю… Причому, не просто відпустили, а ще й надали охорону і супровід», - написав Капустін у Facebook.

«За наявною інформацією, у маніяка і садиста знайшлися якісь високі покровителі, які в звичному для України форматі «порєшалі вопроси». І поліція в звичному для України форматі пішла у «рішал» на поводу», - додає він.

У коментарях під постом користувач із ніком «Алексей Анатольевич Святогор» заявив, що Капустін написав це «з душею, зі сльозою» і розмістив такий коментар, який пізніше зник.

Журналіст закликав небайдужих громадян просити втрутитися у ситуацію голову МВС Арсена Авакова, міністра юстиції Павла Петренка, генерального прокурора Юрія Луценка, прем'єра Володимира Гройсмана, президента Петра Порошенка.

Читайте також «Пес Кіборг та допомога від Алена Делона. Чим живе притулок для тварин у селі Пирогово»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: