Помер мер Харкова Геннадій Кернес

Помер мер Харкова Геннадій Кернес
Геннадій Кернес з вересня перебував у клініці в Німеччині
Фото з відкритих джерел

Про смерть Кернеса повідомив його друг

У ніч з 16 на 17 грудня помер мер Харкова Геннадій Кернес. Про смерть Кернеса повідомив бізнесмен Павло Фукс у своєму Телеграм-каналі.

«Сьогодні вночі зупинилося величезне добре серце мого кращого друга Геннадія Кернеса. Наслідки коронавірусної  інфекції дали серйозні ускладнення на роботу життєво важливих органів і систем його організму», – повідомив він.

Також смерть Кернеса підтвердив його пасинок Родіон Гайсинський в Instagram.

Мер Харкова Геннадій Кернес із середини вересня перебував у німецькій лікарні Шаріте, де проходив лікування від коронавірусу та ускладнень, викликаних інфекцією. 

Раніше Павло Фукс і спікер Харківської міської ради Юрій Сидоренко заявили, що у мера Харкова відмовила друга нирка, він перебуває на стовідсотковому діалізі. Водночас син Кернеса заперечував цю інформацію. 

Як повідомлялося 9 грудня Геннадій Кернес був оголошений мером Харкова без складання присяги.

Також син Кернеса розповідав, що його батько повернеться в Україну до 20 грудня. 

На виборах мера Харкова, що відбулися 25 жовтня, Геннадій Кернес переміг у першому турі з результатом 60,34%. Він очолив Харків втретє.

Геннадію Кернесу було 61 рік. У 2014 році на Кернеса було скоєно замах. Під час велопрогулянки йому нанесли кульове поранення. Його тоді прооперували в Ізраїлі, однак він залишився прикутим до інвалідного візку. 

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: