Правоохоронці Донеччини знайшли схрон із зброєю терористів

Правоохоронці Донеччини знайшли схрон із зброєю терористів

Правоохоронці Донеччини знайшли схрон із зброєю терористів

Фото: Пресцентр ООС

На можливе місце схованки із озброєнням правоохоронцям вказали місцеві мешканці

Схрон із зброєю та боєприпасами виявили українські правоохоронці під час проведення спільного із військовослужбовцями оперативно-профілактичного відпрацювання небезпечних ділянок на лінії розмежування в Донецькій області. Як повідомляє пресцентр Операції обʼєднаних сил, схованка була облаштована в одній із закинутих будівель.

Також повідомляється, що правоохоронців зорієнтували про ймовірне місцезнаходження боєприпасів під час спілкування з місцевим населенням.

«Під час обшуку однієї із закинутих будівель пошукова група спецпризначенців виявила небезпечний схрон. Там були гранати (Ф-1, РГД-5, РГН) та запали до них, тротилові шашки (сукупною вагою – майже 9 кг), гранатомет та протитанкові міни. Виявлені боєприпаси передано вибухотехнікам для їх подальшої утилізації», – йдеться в повідомленні.

Наприкінці березня на Луганщині у Привіллі на території однієї зі шкіл знайшли схрон з боєприпасами. Їх могли використати бойовики для організації диверсій на підконтрольних українському уряду територіях Донбасу.

Також Служба безпеки України виявила у Слов’янську Донецької області прихований арсенал засобів ураження, облаштований бойовиками. Серед вилученого: тротил, міни та карти-схеми з координатами об’єктів критичної інфраструктури Донеччини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: