Притула анонсував, що партія «Голос» може розсипатися до кінця року

Притула анонсував, що партія «Голос» може розсипатися до кінця року
Притула підкреслив, що наразі відсутнє спілкування між людьми всередині партії
Фото з відкритих джерел

«У «Голосі» відсутнє державне фінансування, бо НАЗК нам знову прикрутило гаєчки», – Притула

Відомий телеведучий і член партії «Голос» Сергій Притула розповів, що чинне керівництво робить усе для того, щоби більше в парламенті фракції «Голосу» не було. В інтерв’ю «Цензор.НЕТ» він зізнався, що партія взагалі може незабаром розпастися.

Притула зазначив, що в партії мають місце елементи узурпації влади невеликою групою людей – йдеться про лідерку партії Кіру Рудик. Він розповів, як «пресують людей» в партії.

«За останній час у нас звільнили з посади керівника Дніпропетровського обласного осередку. Також відбулася взагалі дика історія – політрада проголосувала за розпуск районних осередків у місті Києві. На паралельному курсі були знищені всі внутрішні чати спілкування осередків між собою і з людьми, лояльними до «Голосу». Там було понад півтори тисячі людей, які були первинною базою наших активістів у місті Києві. І наказом керівництва все просто в одну мить було знищено», – розповів він.

Притула підкреслив, що наразі відсутнє спілкування між людьми всередині партії: «Комунікація на нулі. Люди в Черкасах не розуміють, що відбувається у Львові. Люди у Львові не знають, що відбувається в Києві. Люди в Києві не знають, що відбувається в Харкові чи в Дніпрі».

Притула додав, що з таким керівництвом партія йде в нікуди. «У нас голова партії з березня минулого року за 14 місяців на посаді – а я бачу величезну кількість проблем, які накопичилися. Починаючи від того стану справ, який є зараз у середині фракції (а фракція — це бренд-фейс нашої партії, і там далеко не все гаразд). Це відбулося за останній рік при керівництві цієї людини. У нас відбулася зміна керівника парламентської фракції. І якось теж так збіглося, що прорив у цьому конфлікті стався після зміни керівництва фракції», – пояснив він.

Притула зазначив, що наразі він не бачить, щоби він становив загрозу існуванню партії.

«Але бачу, що якщо не втрутитися в те, що є в партії зараз, то їй буде гаплик до кінця року. Тому що в нас є такі речі і клопоти, про які, можливо, широкий загал не знає, але вони присутні. У нас відсутнє державне фінансування, бо НАЗК нам знову прикрутило гаєчки. Буквально минулого місяця всім партіям роздали держфінансування, крім нас», – зізнався Притула.

Притула 16 травня провів з’їзд частини «Голосу» з нагоди другої річниці від створення політсили. За словами Притули, 120 членів «Голосу» (депутати різних рівнів та партійні функціонери) обговорили ситуацію, що склалась у партії.

Раніше голова партії «Голос» Кіра Рудик відповіла на бажання Сергія Притули очолити партію. Рудик зазначила, що пишається тим, що «Голос» долучає людей до політики. Заа її словами, у випадку із Притулою партія буде діяти відповідно до процедур. Голова «Голосу» вважає, що як раніше, підтримка її партійцями зберігається. Всі процеси, що останнім часом відбуваються в «Голосі», вона назвала «хворобою росту» та впевнена, що вони обов’язково минуть.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: