Путін нагородив орденом зірку серіалу «Свати»

Путін нагородив орденом зірку серіалу «Свати»

Актор Федір Добронравов отримав від Путіна орден Дружби

Улюблений актор Зеленського отримав від президента країни-агресора нагороду

Президент РФ Володимир Путін підписав указ про відзначення державними нагородами. Відповідно до документу, опублікованому на порталі правової інформації, орденом Дружби «за великий внесок у розвиток вітчизняної культури і мистецтва, багаторічну плідну діяльність» нагороджено актора Федора Добронравова. Він відомий своїми ролями в серіалі «Свати» і російському скетч-шоу «Шість кадрів».

Нагадаємо, що раніше Служба безпеки України скасувала заборону на в'їзд на територію України російському акторові Федору Добронравову, який виконав у серіалі «Свати» одну із головних ролей.

Заборону на в'їзд на територію України було скасовано в червні 2019 року у зв'язку з рішенням суду, який визнав незаконною заборону СБУ на в'їзд Добронравову в Україну на три роки.

Як відомо, Шостий апеляційний адміністративний суд визнав законним зняття заборони з серіалу «Свати» і дозвіл в'їзду в Україну російському акторові. Добронравов виступив в окупованому Криму після скасування заборони на в'їзд в Україну. 8 квітня там показали заплановану раніше виставу «Пастка для чоловіка», де Добронравов зіграв одну з ролей. Потім, 10 квітня, Добронравов грав у цій виставі в «Музичному театрі Криму» в Севастополі.

У жовтні 2017 року СБУ заборонила в'їзд в Україну на три роки російському акторові Добронравову, а Держкіно заборонило показ серіалу «Свати». Також Служба безпеки розробила порядок організації гастролей росіян в Україні.

До слова, у 2018 році тодішній художній керівник Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський записав відеозвернення.

Також раніше Володимир Зеленський опублікував ще одне емоційне відеозвернення через інформацією про те, що серіал «Свати», який створює його студія «95 квартал», можуть заборонити. 

Нагадаємо, влітку акторки серіалу «Свати» Олеся Железняк і Тетяна Кравченко виступали із гастролями в анексованому Криму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: