Путіну огидна сама думка про успішність України – американський експерт

Путіну огидна сама думка про успішність України – американський експерт
Володимир Путін
Фото URA.Ru

Захід повинен допомогти Україні, вважає Девід Крамер

Президент РФ Володимир Путін відверто дискредитує Україну перед Заходом. Таку думку висловив колишній заступник помічника держсекретаря США, а нині директор Інституту Маккейна Девід Крамер, повідомляє «Голос Америки».

Експерт висловив думку, що російський президент «не може терпіти самої думки, що Україна може бути успішною». Тому найкращим способом для України допомогти собі – це «побороти корупцію, створити чітке верховенство права, гарантувати свободу слова, провести необхідні реформи і об'єднати країну».

Разом з тим, на думку Крамера, Захід повинен допомогти Україні. «Ми ніколи не повинні визнавати анексію Криму, незважаючи на те, що заявляє Трамп. Ми повинні зберігати санкції проти Росії, доки триває російська агресія в Україні. Ми повинні надати Україні летальну військову допомогу».

Також Крамер висловився за те, щоб у таких країн, як Грузія, Молдова або Україна, якщо вони доб'ються відповідності необхідним параметрам, була можливість вступити до НАТО. Разом з тим він не вважає, що Росія повинна розглядати цей процес як загрозу. «Вступ до НАТО, ЄС не має сприйматися Росією як загроза, це суверенний вибір України, якщо вона хоче рухатися в цьому напрямку», – додав він.

Нагадаємо, у Трампа заявили про підтримку України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: