Російські бойовики вбили мирного жителя на Луганщині

Російські бойовики вбили мирного жителя на Луганщині
Бойовики із гранатометів обстріляли мирне населення поблизу Хутора Вільного
Фото з відкритих джерел

Врятувати 74-річного чоловіка медики не змогли

На Донбасі вчора, 23 лютого, бойовики обстріляли мирне населення станкових протитанкових гранатометів. В результаті загинув 74-річний мирний житель. Про це повідомили в штабі Операції Об'єднаних сил.

Бойовики обстрілювали мирне населення поблизу Хутора Вільного в Луганській області і здійснили дистанційне мінування населеного пункту.

«Під вогонь російсько-окупаційних військ потрапив мирний житель 1947 року. Близько 17.25 на його дворі вибухнула міна, в результаті чого чоловік отримав важкі множинні поранення», - повідомили в ООС.

Чоловікові надали першу медичну допомогу українські військові медики, після чого він був доставлений в лікарню. Однак врятувати чоловіка не вдалося, він помер від важких поранень через кілька годин.

«Такі зухвалі і злочинні дії збройних формувань РФ в черговий раз свідчать про їх зацікавленість у подальшій ескалації конфлікту на сході України і в черговий раз підтверджують систематичне ігнорування досягнутих домовленостей», - додали в штабі.

Матеріали справи будуть направлені до СБУ Сєвєродонецька для рішення про порушення справи за ч. 2 ст. 258 КК України - терористичний акт.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі в результаті бойовиків загинув один український військовий, ще двоє - поранені. Всього противник 20 разів порушував режим припинення вогню.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: