Ще один депутат зі «Слуги народу» на засіданні Ради розважався інтимними фото

Ще один депутат зі «Слуги народу» на засіданні Ради розважався інтимними фото
Інцидент стався під час виступу нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Григорія Мамки

Євген Петруняк потрапив у кадр з телефоном, на екрані якого був знімок оголених грудей жінки, під час трансляції виступу колеги

Народний депутат від «Слуги народу» Євген Петруняк сьогодні, 3 грудня, під час засідання Верховної Ради розглядав на телефоні фото голих жіночих грудей.   

На це звернув увагу фотокореспондент #Букв.

«Інцидент стався під час виступу нардепа від «Опозиційної платформи – За життя» Григорія Мамки, якого як раз показували під час трансляції. У кадр потрапив і Петруняк з телефоном, на екрані якого був знімок оголених грудей жінки», ─ йдеться у повдіомленні.

screenshot_11_04

Депутати «слуги народу» в чаті фракції посміялися з цього інциденту, вказавши, що главу податкового і фінансового комітету парламенту Данила Гетманцева «збуджує тільки фіскалізація».

screenshot_12_05

Нагадаємо, 29 листопада нардепа зі «Слуги народу» Олега Семінського спіймали за інтимним листуванням у Раді.

Також 17 листопада депутати знову ж з фракції «Слуга народу» під час засідання Ради ділилися «порнухою».

Нагадаємо, у жовтні 2019 року народного депутата зі «Слуги народу» Богдана Яременка заскочили за листуванням з повією у Раді. У листуванні йшлося про надання інтимних послуг за гроші. Так, на фото видно, як Яременко, не відриваючи пальця від кнопки для голосувань, листувався з 32-річною Аліною, яку питав про умови зустрічі. Жінка виклала свої розцінки та описала, які секс-послуги пропонує, а на які має табу. Нардеп потім заявив, що скандал організував він сам. 

Яременко написав у Facebook, що листування сфабриковане спеціально для журналістів, але згодом видалив цей пост і розмістив вибачення.

Також нардепа Киву застукали за дивним листуванням з «Яною Блядинською».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: