Сина Авакова доставили не в суд, а в НАБУ

Сина Авакова доставили не в суд, а в НАБУ

Олександру Авакову мають зачитати повідомлення про підозру, а згодом доставити до суду для обрання міри запобіжного заходу

О 15:20 31 жовтня сина глави МВС Олександра Авакова, затриманого за підозрою у розтраті бюджетних коштів, привезли у НАБУ. 

Про це у Facebook повідомила журналіст програми «Схеми: корупція в деталях» Наталя Седлецька.

У НАБУ Олександру Авакову мають зачитати повідомлення про підозру, а після цього доставити до суду для обрання міри запобіжного заходу.

Оскільки Авакова тільки недавно привезли до НАБУ, то наразі ще невідомо, в якій з двох будівель Солом'янського суду і коли саме обиратимуть йому міру запобіжного заходу. 

Раніше ЗМІ повідомили, що сина Авакова везуть в Солом'янський суд, де вже перебувають люди зі зброєю.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро затримало сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра за підозрою в розкраданні коштів під час закупівлі рюкзаків для Нацгвардії.

Раніше НАБУ розкрило подробиці обшуку у сина Авакова.

За даними джерел, обшуки тривають у рамках розслідування справи щодо закупівлі МВС рюкзаків наприкінці 2014-го - на початку 2015 року.

У соцмережі з’явилися фото і відео з місця обшуку.

У лютому 2016 року програма «Схеми» (виходить на «Радіо Свобода» і телеканалі «UA:Перший») оприлюднила таємний відеозапис, імовірно, зроблений у грудні 2014 року в кабінеті колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря. На ньому господар кабінету нібито домовляється про сумнівну процедуру держзакупівлі партії рюкзаків для обласних управлінь МВС із людиною, яку автори розслідування ідентифікували як сина Авакова.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: