«Слуги народу» Тищенко та Куницький побилися в їдальні Ради

«Слуги народу» Тищенко та Куницький побилися в їдальні Ради
Олександр Куницький та Микола Тищенко не вперше чубляться
Фото з відкритих джерел

Тищенко стверджує, що бійки не було, але Куницький виклав відео де видно, що конфлікт всеж таки був

Народні депутати від «Слуги народу» Микола Тищенко та Олександр Куницький почубилися у приміщенні Верховної Ради. Інцидент стався 29 червня у їдальні. Куницький виклав відео про цей інцидент.

Згодом Тищенко повідомив, що бійки не було. За словами Тищенка, Куницький вирішив просто хайпонути.

«Бійки не було. Олександр (Куницький, — ред.) замість того, щоб вести себе в їдальні культурно спробував хайпонути, знімав мене на телефон, ставив якісь дурні питання. Я акуратно відвів телефон і попросив його не турбувати. На жаль, Олександр забув, що у Верховній Раді треба займатися законотворчістю, а не блогерством», — розповів Тищенко.

Відомо, що пізніше нардепи зустрілися у дворі Верховної Ради, де продовжили з'ясовувати стосунки, озброївшись смартфонами.

На минулому тижні народний депутат, член правоохоронного комітету Ради Олександр Куницький оприлюднив фрагмент запису засідання транспортного комітету, на якому розглядався законопроєкт 3944, покликаний прибрати корупційну схему в галузі видачі документів морякам. Зокрема, законопроєктом пропонується запровадити міжнародні стандарти пролонгації документів на умовах, визначених Міжнародною конвенцією про підготовку і дипломування моряків та несення вахти 1978 року з поправками. Основне нововведення полягає в тому, що в разі наявності чинних документів про підготовку моряка і підтвердження стажу, повторне складання іспиту кожні 5 років не потрібне.

Куницький заявляє, що законопроект 3944 категорично не сприймає його колега по фракції та член комітету Микола Тищенко.

Торік Микола Тищенко та Олександр Куницький також влаштовувавли суперечку під час засідання фракції. Тоді причиною сварки став пост у Telegram-каналі «Темный рыцарь».

Тищенко звинуватив Куницького в тому, що він опублікував на цьому каналі фотографію із засідання фракції.

Суперечка депутатів тривала ще кілька хвилин, після чого Тищенко запропонував Куницькому надягнути маску, на що той відповів: «Намордник надягни!».




Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: