Стало відомо про стан здоров'я Маккейна після операції

Стало відомо про стан здоров'я Маккейна після операції
Маккейну зробили операцію з видалення тромбу

Маккейну зробили операцію з видалення тромбу

Сенатор-республіканець Джон Маккейн почувається добре після перенесеної ним операції по видаленню тромбу біля лівого ока і проходить процес реабілітації. Про це повідомив представник сенатора Джуді Таралло, передає Reuters.

«Сенатор Маккейн перебуває в гарному настрої і одужує в комфортних умовах вдома з сім'єю. За порадою своїх лікарів, сенатор Маккейн на цьому тижні буде проходити процедуру відновлення в Арізоні», - йдеться в заяві.

Офіційний представник сенатора також пообіцяв оприлюднити інформацію про прогрес стосовно стану здоров'я Маккейна.

Лікарі провели операцію з видалення кров'яного згустку довжиною 5 см біля лівого ока сенатора. Хоча операція пройшла успішно, лікарі не рекомендували Маккейну повертатися в Вашингтон літаком через зміни тиску в салоні. За інформацією лікарів, процес відновлення здоров'я законодавця може зайняти дні або навіть тижні.

Повідомляється, що один сенатор, який мав розмову з ним після операції, сказав, що той виглядає чудово і так прагне повернутися до діяльності у Вашингтоні, що розглядає можливість подолання відстані до столиці в автомобілі.

Навіть президент Трамп, який знаходиться не в найкращих стосунках з Маккейном, висловив публічну надію на швидке одужання сенатора.

«Нам його не вистачає», - зізнався президент США.

Нагадаємо, за день до операції Маккейн в Сенаті закликав США надати Україні летальну зброю та посилити санкції проти Росії.

Як відомо, американський сенатор-республіканець Джон Маккейн переконаний, що дії російського керівництва становлять більшу загрозуглобальній безпеці, ніж злочини терористичного угруповання «Ісламська держава». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: