Стало відомо, як Порошенко вітатиме українців з Великоднем

Стало відомо, як Порошенко вітатиме українців з Великоднем

Великоднє привітання Порошенка буде традиційно сімейним

Вперше під час пасхального привітання президент України Петро Порошенко побуває у двох церквах. Про це пише Корреспондент.net з посиланням на джерело в Адміністрації президента України.

За словами джерела, саме привітання буде записуватися в Михайлівському Золотоверхому монастирі, який належить УПЦ КП. Також у ролику будуть кадри про поїздку президента на Вербну неділю в Маріуполь, де він святив вербу в храмі УПЦ МП.

«Можливо, згадка в ролику про один із храмів УПЦ МП сподобається не всім, але громадяни України, які відвідують храми УПЦ МП, також заслуговують на повагу», - сказав співрозмовник.

Джерело відзначило, що великоднє привітання Порошенка буде традиційно сімейним. У ньому візьмуть участь діти та дружина глави держави.

Також наголошується, що в маріупольській частині привітання, можливо, покажуть представників грецької громади, які раніше зустрічалися з Порошенком. Не виключено, що там будуть і учні школи Волновахи, і воїни з одного з блокпостів.

Режисером відеоролика стане Олександр Кирієнко, який зняв вже не один ролик і фільм. Перші його рекламні ролики побачили світ у далекому 1993 році.

Також джерело додало, що українським військовим передали паски, які спекла Марина Порошенко.

«Військовим Порошенко передав паски, які спекла його дружина Марина. Адже, незважаючи на те, що зараз є можливість купити паски на будь-який смак, перша леді воліє пекти їх сама, чим дуже пишається», - підкреслило джерело.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: