Стало відомо, якою цьогоріч буде новорічна ялинка у Києві

Стало відомо, якою цьогоріч буде новорічна ялинка у Києві

Новорічна ялинка на Софіївській площі у 2016 році

Колір ялинки у Києві щодня змінюватиметься, а у новорічну ніч вона заграє всіма кольорами

Із 19 грудня до 14 січня в столиці триватимуть новорічно-різдвяні свята у рамках масштабного культурно-мистецького проекту «НеоРік на Софії». На киян і гостей столиці чекає цікава розважальна програма на трьох локаціях – Софійській і Михайлівській площах, а також Володимирському проїзді.

Як повідомили у КМДА, організатори прагнуть створити романтичне європейське зимове містечко зі збереженням українських традицій святкування.

Для створення дизайну обрано гірлянди нового зразка Neo Neon. Особливість такої гірлянди – в оснащені багатофункціональним контролером, що дозволяє обирати один із декількох світлодинамічних кольорів. Таким чином, колір ялинки щодня змінюватиметься, а у новорічну ніч вона заграє всіма кольорами. Для декору святкового дерева будуть використані «холодні фонтани» – креативні вироби з ілюмінації. Ялинку прикрашатимуть тисячі ліхтарів різної форми, іграшки будуть оснащені внутрішнім пристроєм світла.

Як зазначають організатори свята, вперше іграшки на ялинці будуть підсвічені. За ялинкою буде особлива інсталяція – імітація «зоряного неба» з 33-х км гірлянди.

«Усі локації зимового містечка будуть тематично об’єднані барвами неонового світла – його територію прикрашатиме 80 км ілюмінації. Також буде облаштовано криті та комфортні зони вздовж лінії фуд-корту (2500 кв. м), які захищатимуть відвідувачів від опадів», - додають у КМДА.

Зміниться і розташування фуд-кортів – вони будуть розміщені імпровізованими кварталами, у кожному з яких відвідувачі зможуть спробувати особливі страви.

Сцену оснастять сучасним якісним звуком, світлом, тематичними спецефектами. На території зимового містечка планується облаштувати Wi-Fi покриття.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: