Суд постановив провести обшуки у Шустера

Суд постановив провести обшуки у Шустера
Савік Шустер

Печерський районний суд Києва в закритому судовому засіданні ухвалив обшукати житло і студію ведучого ток-шоу «Шустер LIVE» Савіка Шустера. Про це повідомив генеральний директор каналу «3S.tv» Павло Єлізаров на своїй сторінці в Фейсбук.

«Як нам щойно стало відомо з достовірних джерел, суддя Печерського суду в закритому судовому засіданні, без присутності наших адвокатів, виніс постанову про проведення обшуку за місцем проживання Савіка Шустера і на телеканалі Савік Шустер Студія», - йдеться в повідомленні.

«Вважаємо, що це відновлення тиску», - підкреслив Єлізаров.

Як пишуть Контракти, у свою чергу Шустер в ефірі своєї програми в п'ятницю ввечері відзначив: «Мені в рекламній паузі сказали, що Печерський суд прийняв рішення відновити проти нас і проти мене всі переслідування. На наступному тижні ми очікуємо і обшуки, і все, що хочете, буде тут».

Як повідомлялося, в квітні поточного року Київський міський центр зайнятості анулював Шустеру право на роботу в Україні на посаді генерального директора ТОВ «СавікШустерСтудія» - телевізійного продакшну, який виробляв суспільно-політичне шоу «Шустер Live». Рішення було прийнято на підставі нібито недостовірної довідки про несудимість.

Національна спілка журналістів України та Незалежна медіа-профспілка оприлюднили заяву, в якій назвали дії влади неправомірними і кваліфікували їх як прояви правової цензури.

12 липня Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення суду першої інстанції про незаконність анулювання Київським міським центром зайнятості дозволу на працевлаштування Шустера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: